Броеница с драконови вени ахат

Код: M101-1 | Категория:

59.00 лв.

В наличност

Йога броеница 108 зърна от полускъпоценни камъни

Ахатът е камък на мира и спокойствието, който подобрява благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве и дълголетие на притежателите му.

Камъкът ахат помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили. Предотвратява безсънието и гарантира приятни сънища.

Този камък е емоционален лечител, подобрява паметта и концентрацията, повишава издръжливостта и насърчава честността. Ахатът се смята че защитава от лоши очи.

Черен оникс е камък, който дава сила и поради това е подходящ за спортисти и хора, които работят в екстремни условия и емоционални натоварвания. Носи чувство за баланс на ума и тялото, а също и силата на духа.

Яспис – в древността ясписът бил смятан за много ценен дар на природата. Още тогава от него изработвали полезни неща като ками, бижута, амулети и дори го включвали в керамиката и в други форми на изкуството.

Лечителите от изтока използвали ясписа за лечение на различни болести. Камък, напомнящ за земята, придаващ твърдост, решителност и устойчивост на притежателя си.

Изработена от Хепилоли
Можем да изработим и броеница от камъни по ваш избор.

 

 

Тегло0.5 кг

Свързани продукти