Ашваганда на капсули

Код: D114-1 | Категория:

28.00 лв.

Продуктът не е наличен

Продуктът не е наличен

Ашваганда на капсули или индийски женшен

Подходящ за вегани и вегетарианци

  • Ашваганда (индийски женшен) е една от най-популярните билки в аюрведа и се използва от 2 500 години насам. Подпомага функцията на щитовидната и надбъбречните жлези, намалява стреса и тревожността, както и помага за овладяване на депресивни състояния.
  • Тази билка балансира нивата на кръвната захар и се бори с раковите клетки, намалява дегенерацията на мозъчните клетки и подобрява паметта, подпомага имунитета и дава издръжливост, засилва мускулите, сексуалните функции и облагодетелства плодовитостта.
  • Билката Aшваганда намалява нивата на кортизола и балансира хормоните на щитовидната жлеза. Балансира промените в настроението и предпазва от дегенеративни заболявания. Подобрява съня.
  • Чудотворното растение поддържа психическото и физическото здраве, защитава тялото от болести и от увреждащите фактори на околната среда, както и забавя стареенето. Притежава противовъзпалителни и антиоксидантни качества.
  • Значително подобрява баланса на нивата на TSH и тироксин. Незаменимата билка може да е от полза за нормализиране на действието на щитовидната жлеза при пациенти с хипотиреоидизъм.
  • Свойствата на билката са сравними с действието на традиционни лекарства, като лоразепам и имипрамин, но без страничните ефекти. Ашваганда повлиява ефективно и пациенти с депресия.
  • Приемането й повишава устойчивостта ни на стрес, който е една от причините за депресивни състояния. Изследванията показват, че билката може да се използва за стабилизатор на настроението при клинични състояния на депресия.
  • Тя помага за достигане на нормални нива на кръвната захар. В допълнение на всичко това, ашваганда може да помогне да се намали растежа на туморни и ракови клетки в организма, поради това, че засилва имунитета и е силен антиоксидант.
  • Индийският женшен не само намалява нивата на стрес, а и защитава мозъка от дегенерация на клетките, която може да доведе до Алцхаймер и Паркинсон. Една от основните причини за благоприятното й въздействие е, че съдържа силни антиоксиданти, които разрушават свободните радикали, предизвикващи стареене.

Опаковка 60 капсули 300 мг в една капсула
Приемайте по 1 капсула, за предпочине по време на хранене

Съдържание: Ashwagandha Root Extract 2.5% Withanolides, Capsule Shell: (Hydroxypropylmethylcellulose)

Power Health веган капсула. Произход: Англия

Виж също Мака на прах и ашваганда на прах.

Тегло0.250 кг

Свързани продукти