Хлорела антиоксидант на таблетки 60 гр

Код: D117-1 | Категория:

12.00 лв.

В наличност

Таблетки 60 гр. хлорела

Това е едноклетъчно зелено водорасло, което се среща във водни басейни с прясна вода. Съдържа широк спектър от витамини и минерали. Микроскопичното растение дължи зеления си цвят на високата концентрация на хлорофил в състава си, който го прави предпочитана добавка от хора, спазващи определена диета и различни пречистващи режими. Таблетките съдържат само хлорела (Chlorella vulgaris) с разбита клетъчна стена – без слепващи вещества, покрития и други пълнители.

Начин на употреба:

Препоръчителната дневна доза е 1-4 таблетки по 2-3 пъти на ден. Ако не сте използвали хлорела досега, препоръчваме ви да започнете с малка доза и постепенно да увеличите количеството, докато достигнете 10 таблетки. Консумирайте 30 минути преди хранене.

Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Не е предназначен за диагностика и лечение на заболявания. Превишаването на препоръчителната дневна доза е нежелателно. Съхранявайте на място недостъпно за малки деца. Прием от деца, бременни и кърмачки – само след консултация със специалист. Съхранение на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина. Не използвайте, ако опаковката е с нарушена цялост.

Виж също „вълшебни“ хапчена.

Хранителна стойност за 100 г:

Енергийна стойност – 1883kJ / 450kcal
Мазнини – 13.4 г,
от които наситени – 2.7 г.
Въглехидрати – 17.3 г,
от които захари – 0.8 г.
Белтъчини – 59.1 г.
Сол – 0.1 г.

Съставки:

120 броя по 500 мг. таблетки хлорела от биологичен произход

60 гр.

Тегло0.150 кг

Свързани продукти