Йога гривна планински кристал и цитрин

Код: B101-2 | Категория:

18.00 лв.

В наличност

Красива и нежна йога гривна от кварцови кристални мъниста и цитрин 6мм и 8 мм

Ръчна изработка. Наниз на ластична корда.

Планински кристал – кристалът е считан за най-мощния камък на планетата. Планинският кристал е майстор-лечител и може да се използва при всякакви условия. Подсилва имунната система и балансира тялото.

Силен инструмент за баланс и хармония. Пречиства тялото, подобрява мисловния процес и води към позитивизъм. В миналото е използван като амулет против черна магия.

Цитрин
Цитринът е кристална разновидност на кварца с примеси от тривалентно желязао, на което се дължи и жълтеникавият му оттенък. Името му означава лимонен.

Камък на изобилието във фън-шуй, за цитрина се смята, че привлича успехи, късмет и богатство. Можете да го поставите в чанта, портфейл или каса с пари, за да донесе повече печалби.

В Древен Рим сенаторите са носили кристал от цитрин, защото се е смятало, че той развива красноречието, изостря паметта и помага във взаимоотношенията и в контактите с различни хора. Ползван е като амулет срещу скандали, клевети и коварство, както и депресия.

Спомага и за добрите взаимоотношения в семейството. Полезен е при състояние на хронична умора, хормонален дисбаланс, стимулира храносмилателната система.

Носен под формата на бижу, прогонва кошмарните мисли, елиминира последствията от депресии и стрес и създава положителна нагласа.

Пиенето на заредена с цитрин вода по време на менопауза спомага за по-лесното преодоляване на психическия и физически дискомфорт.

Изработка Happylolly

Тегло0.11 кг

Свързани продукти