Керамична каничка за промивка на нос цена13 лв.

Код: Y104 | Категория:

13.00 лв.

В наличност

Каничка за промивка на нос, 400 мл
Предлагаме керамична каничка, бяла

Керамична каничка за прочистване на носа със солена топла вода – джала нети – йога практика за премахване на слузта и замърсяванията от носните пътища и синусите, като позволява на въздуха да протича безпрепятствено през тях.

Помага за справяне с болести на дихателните пътища като синузит, облекчава астма, пневмония, бронхит и белодробна туберкулоза. Помага при алергии, простуди и грип.

Джала нети стимулира различните нервни окончания в носа, активизира мозъка, балансира, стимулира центъра на интуицията. Носът се прочиства и с практиката сутра нети или маркуче за прочистване на носа.

Каничката има отвор – 0.5 мм. Цвят бяла, вместимост на каничката 400 мл.
Предлагаме и пластмасова каничка за промивка на нос, вместимост 400 мл.

МОЖЕ ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВА ВСЕКИ ДЕН! Ако я правите всеки ден или през ден, това ще повиши имунитета срещу простудни заболявания. Ще има хубав ефект върху кожата на лицето, очите, слуха и ушите, концентрацията и интуицията. Препоръчва се и при алергии, затруднено дишане, суха лигавица на носа, астма, бронхит.

Упътване за промивка на носа, джала нети

Тъй като каничката е чуплива, с опция “Отвори преди плащане” имате възможност да прегледате поръчаната каничка преди да платите.

Тегло 0.6 кг

Свързани продукти