Йога в търсене на отговори книга от Свами Шивамурти

Код: Y112 | Категория:

16.00 лв.

В наличност

Йога в търсене на отговори

Йога дава отговори на много въпроси, които възникват. Чудесна книга, която дава много отговори е „ЙОГА – в търсене на отговори“ на Свами Шивамурти. Книгата е полезна както за напълно начинаещи, така и за хора, които вече имат опит.

Свами Шивамурти Сарасвати е един от ценните съвременни йога учители и също духовен учител. От 1990 тя редовно посещава България, изнасяйки публични лекции и семинари по йога. Тази книга е сбирка от подобни лекции под формата на въпроси и отговори.

В йога тази форма на лекция се нарича сатсанг ( общуване с истината), а книгата е на достъпен език и много вдъхновяваща. Ще ви преведе по пътя на познанието за йога, като разкрие последователно идеята за посланието на йога. Също връзката й със западната култура; видовете йога; различни техники и практики; осъзнаването, като способност да наблюдаваме своите емоции, дела, мисли, чувства и реакции.

Дава знание за чакрите; връзката между ума и физическото тяло; аурата; егото; медитацията. Авторката разкрива също така същността на духовната еволюция, силата на емоциите и значението на кармата. Обръща внимание на взаимоотношенията между хората, здравето и религията.

След като прочетете „ЙОГА – в търсене на отговори“, със сигурност ще останете с чувство на облагороденост, вдъхновение и разширено познание не само за тази древна философия, но и за живота като цяло. Ще намерите отговори за всичко значимо и практически приложимо в ежедневието ни, което ни прави по-добри, по-осъзнати, по-целеустремени и по-одухотворени.

Виж и други избрани заглавия от раздела ни за книги.

Издава БЙА

Тегло0.7 кг

Свързани продукти